Alles over verzending

Verzending

Voordelen

  • Betrouwbare verzending
  • De beste prijs
  • Nette verzending in het mooiste pakketje

Betrouwbaarheid

Het postbedrijf dat wij hiervoor gebruiken is PostNL. PostNL is in Nederland een zeer gewaardeerde postbezorger. Het bedrijf is de erfgenaam van de vroegere PTT. 98% van de pakketjes die PostNL te verwerken krijgt worden goed bezorgt. Het bedrijf is van ons dus een zeer betrouwbaar bedrijf. En dat is precies wat wij zochten.

Tarieven

Wij hanteren voor het laten bezorgen verschillende tarieven. Deze tarieven zijn gebaseerd op de prijzen van PostNL. De prijzen van PostNL zijn voor ons, en dus ook voor jullie, de meest gunstige prijzen. Zo betaal jij nooit te veel.

Hieronder staan de prijzen die wij hanteren voor de bezorging van de pakketjes:

1 paar: Eur 2,50

2 – 4 paar: Eur 3,-

5 paar: Eur 3,50

6+ paar: Eur 6,50*.

*Vanaf 6+ paar past het pakketje niet meer door de brievenbus. De order wordt dan een normaal PostNL pakketje.

Voor de levering zijn wij dus afhankelijk van PostNL en de meeste pakketten worden dan ook binnen 1 of 2 dagen geleverd. Doordat de meeste pakketjes ‘gewoon’ door de brievenbus kunnen hoef je hier niet voor thuis te blijven. De pakketjes kun je dan vinden op je deurmat.

Altijd mooie pakketjes

Victory Sokken heeft goed nagedacht over de pakketjes. Niet alleen de gekleurde sokken moeten mooi zijn, maar wij vinden het belangrijk dat het pakketje net zo mooi is. Daarom hebben wij gekozen voor een eenvoudige kartonnen verpakking, met een duidelijke Victory Sokken stempel erop gedrukt. Om het pakketje helemaal af te maken wordt het pakketje nog eens extra dichtgemaakt met een mooi rood/wit lint.

De binnenkant van bubbeltjesplastic zorgt er voor dat je pakketje altijd netjes en heel aankomt.