Over Victory Sokken

Het team van Victory Sokken 

Ik ben Victor. Psst, geheimpje: Victory Sokken naar mijzelf vernoemd. Ik ben CEO, social mediamanager, magazijnmedewerker, klantcontact guy en webbeheerder van Victory Sokken. Alle gekheid op een sokje: Ik pak alles zelf in en zorg dat jij krijgt wat je wil! Wil je wat van mij weten, vraag maar raak!

Je bent een goed mens: Biblionef

Je bent ook een goed mens. Een mens die om anderen geeft. Je bent sociaal bewogen. En ook dat laat je zien door Victory Sokken te dragen. Ik doneer namelijk 5% van het aankoopbedrag aan het goede doel Biblionef. Door Victory Sokken te dragen laat je zien dat je een bijzonder en goed mens bent. Samen kunnen we kinderen leren lezen. Want wat is er nou leuker dan een lach op het gezicht van een kind te brengen? 🙂

Lees hier meer over Biblionef