Betaalmethoden

Wij vinden het belangrijk dat jij kunt betalen op de manier die jij prettig vindt bij het bestellen van je gekleurde sokken. Daarom bieden wij verschillende betaalmethoden aan.

De verschillende betaalmethoden die wij aanbieden zijn als volgt:

  • iDEAL;
  • PayPal;
  • Overboeking, en;
  • Creditcard

 

iDeal is de meest gebruikte betaalmethode van Nederland en sinds de introductie in 2005 zijn er al meer dan 1 miljard betalingen via iDEAL gedaan. 60% van de online shoppers betaalde zijn laatste aankoop met iDEAL.

PayPal wordt gebruikt door 192 miljoen actieve gebruikers. Op PayPal kun je saldo zetten, maar je kunt er ook je debet- of creditcard aan koppelen.

Overboeking is de meest eenvoudige manier om geld over te maken. Iedereen die toegang heeft tot online bankieren kan deze manier gebruiken. Je logt simpelweg in op je online bankieren en maakt vanaf daar het bedrag over. Wanneer het bedrag niet blijkt te kloppen wordt het bedrag automatisch teruggestort op jouw rekening.

De creditcard betaalmethode kan gebruikt worden voor Visa, Mastercard en American Express creditcards. Daarnaast kunnen co-branded kaarten gebruikt worden. dit zijn: Maestro, V-Pay, Dankort, Carta Si, Carte Bleue, Nordea.

Doordat wij gebruik maken van een de Payment Provider Mollie kunnen wij altijd veilig betalen garanderen.

 

Betaalmethoden

 

Nog meer vragen? Kijk bij onze FAQ.